Looking Up to the Sky, Soaking With Water. Lonely Drops Touch My Arms Which Try To Reach As High As They Can.

whiteside Taigi pabudau siryt gal 9:45. Atsikeliau, paspaudziau nyptuka, kad kompiuteris isijungtu. Nuejau i tuoleta, apsirengiau. Atsisedau. Ir labai uzsimaniau, kad kas nors butu online. Ar tai Skype ar kur kitur, norejau su kuom nors pabendraut. Bet nieko nebuvo. Na buvo keli zmones skype, bet jie ten tik kaip kontaktai, nieko daugiau, zinot kaip buna.

blue Manau, kad zino.

whit Mielai dabar pakurciau muzikos, bet cia, pas Diana, nera tu programu, tai..

red negative Jei turetum proto, butum isidejes i ta savo “nesiojama hard’a” del kurio visad giries, nes niekuom daugiau pasigirt negali. Kvailys. Kvailys tu. Va dabar sedi ir naikini sau nuotaika. Gi siaip norejai pasiimt, bet tingejai. Tingejai! Tinginys. Kvailys.

whit2 Spesiu as ta daina perdaryt, po velniu.

redd Ir uztruksi menesiu menesius vietoj kokios savaites per savo atideliojima amzina. Amzina atideliojima. Kvailys.

whit4 Per grazia spalva gavai. Ziurek, kad vel nuzciaupciau….

blac Ar girdejau grasinima?

whitesidee Panasiai. Na. M.. Liudna man. Diana miegos dar iki kokios pirmos. Ka man veikt? Na kaip nors isgyvensiu. Gal kas nors vis delto prisijungs. O butu tikrai neblogai. Nepatinka man taip jaustis, bet jauciuosi. Ka padarysi.

redz Nieko, kaip visada.

About Karma Idiot

Shut Up, that's what I say! View all posts by Karma Idiot

2 responses to “Looking Up to the Sky, Soaking With Water. Lonely Drops Touch My Arms Which Try To Reach As High As They Can.

  • cukrusdruska

    Na, ko gi tau liūdna? Ar nematei kokie apsnigti medžiai gražūs? Bet gal pas jus (Klaipėdoj?) ir neprisnigo nė kiek? Vilniuj 8tą ryto buvo ~10 cm sniego. Ir medžiai vatiniai. Gražumas. Dabar jau sumažėjo gražumo – aptirpo. Žinok, aš irgi atidėliojimo meistrė, aukščiausios kvalifikacijos, taip kad nesijausk šioj srity vienišas, jeigu ką. Ir apskritai tau gerai – su tavim pasikalba tavo liuks spalvos. Ypač ta, niurzganti linksmybė. Neliūdėk.

  • oterro

    Jau lyg ir praeina. Na cia sniego nera ir as jo nebenoriu. Pavasaris jau turi but.

Leave a comment